Γιατί να επιλέξετε επαγγελματικές ομπρέλες αλουμινίου για την επιχείρηση σας

omprela stin paraliaΤο καλοκαίρι η χώρα μας γίνεται ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς και φιλοξενεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο για έναν κυρίως λόγο: τον ήλιο της. Ο ελληνικός ήλιος είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο και αποτελεί πόλο έλξεις για κατοίκους χωρών που δεν έχουν μεγάλα ποσοστά ηλιοφάνειας, όπως για παράδειγμα αυτές της βόρειας Ευρώπης και όχι μόνο.

Το πρόβλημα με τον ήλιο είναι ότι μπορεί να είναι απαραίτητος για την υγεία και την ευεξία μας – μη ξεχνάμε ότι το ηλιακό φως είναι απαραίτητο για τη παραγωγή κάποιων βιταμινών – αλλά η έκθεση σε αυτό για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γι’ αυτό λοιπόν όλες οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπαίθριες υπηρεσίες στους πελάτες τους, πρέπει να προσφέρουν και κάποια μορφή προστασίας από τον ήλιο.

Τα beach bar, οι πισίνες των ξενοδοχείων και γενικά οι εξωτερικοί χώροι έχουν τη τιμητική τους καλοκαίρι τόσο με τους Έλληνες όσο και με τους τουρίστες. Αυτό που θα κάνει έναν πελάτη να προτιμήσει μία επιχείρηση από μία άλλη στην ίδια τοποθεσία είναι σίγουρα και η ποιότητα του εξοπλισμού της, όπως πάνινες ομπρέλες αλουμινίου παραλίας επαγγελματικές για πισίνες, κήπους και εξωτερικούς χώρους, ειδικά όταν πρόκειται για τη σκιά και την προστασία από τον ήλιο. Γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ σημαντικό να εφοδιαστείτε με σωστές επαγγελματικές ομπρέλες. Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη που προσφέρουν οι επαγγελματικές ομπρέλες αλουμινίου.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Το αλουμίνιο είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα του αλλά και για το μικρό του βάρος γι’ αυτό και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές υλικό για τη κατασκευή επίπλων και όχι μόνο. Οι αλουμινένιες ξαπλώστρες επαγγελματικού τύπου είναι σχετικά ελαφριές πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρονται για να αλλάζει εύκολα η διαρρύθμιση του χώρου και να βολευτούν καλύτερα οι πελάτες σας αν, για παράδειγμα, είναι μεγάλη παρέα και θέλουν να κάτσουν μαζί.

Οι ομπρέλες αυτού του τύπου τοποθετούνται σε ειδικές βάσεις για να μην κινδυνεύουν να τις πάρει ο αέρας.

Πολύ πρακτικές

omprela allouminiouΣε αντίθεση με άλλου τύπου ομπρέλες, όπως για παράδειγμα τις ξύλινες με ψάθα, οι αλουμινένιες επαγγελματικές ομπρέλες ανοιγοκλείνουν. Κάθε μοντέλο έχει τον δικό του μηχανισμό ο οποίος μπορεί να είναι χειροκίνητος ή να έχει κάποιο ειδικό σύστημα με μανιβέλα το οποίο μάλιστα μπορεί να επιτρέψει στον χρήστη να ανοίξει την ομπρέλα όσο θέλει.

Το γεγονός ότι οι ομπρέλες κλείνουν σε συνδυασμό με το ελαφρύ τους βάρος, κάνουν πολύ εύκολη την μεταφορά και αποθήκευση τους. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ξεστήνετε κάθε βράδυ τις ομπρέλες σας για να τις αποθηκεύσετε σε κάποιο ασφαλές μέρος – μία αποθήκη για παράδειγμα – και να τις ξαναστήνετε το πρωί εύκολα και γρήγορα.

Μεγάλος βαθμός προστασίας

Μπορεί οι ψάθινες ομπρέλες να θυμίζουν εξωτικό νησί, ωστόσο δεν προσφέρουν μεγάλη προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Οι αλουμινένιες ομπρέλες από την άλλη, κατασκευάζονται με ειδικά πανιά τα οποία έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για την προστασία από τον ήλιο ενώ είναι και αδιάβροχα, οπότε προσφέρουν και πολύ μεγάλη – αν όχι τέλεια – προστασία από τη βροχή. Με άλλα λόγια, οι πελάτες σας και τα πράγματα τους θα είναι προστατευμένα από τον καιρό όσο ζεστός ή βροχερός και να είναι και δεν θα χρειάζεται να τρέχετε σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων

Οι αλουμινένιες επαγγελματικές ομπρέλες προσφέρουν μεγάλο βαθμό ελευθερίας στο σχεδιασμό τους. Ο σκελετός τους συνήθως είναι διαθέσιμος σε πολλά μεγέθη αλλά πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν και τη δυνατότητα κατασκευής σκελετού σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης, έτσι ώστε να έχει τη τέλεια λύση για να καλύψει όλο τον χώρο της επιχείρησης του.

Επιπλέον, τα πανιά διατίθενται σε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ενώ πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να προσθέσουν στα πανιά κάποιο δικό τους σχέδιο, χρωματικό συνδυασμό ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης τους. Οι αλουμινένιες ομπρέλες λοιπόν μπορούν να γίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις θέλετε και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *